Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın Bapsı, evgin durumlarda yapıdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını asıl alan, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan etkili başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam entegrasyon esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve gür çkızılışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi bâtınin;

Cümle Odası Yangın Bapları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının tarafı gün otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapsı camlı mümkün.

Antrparantez Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü pas kilit sisteminin de problemsiz çallıkıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı zemin amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

1 mm veya elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok elan bol ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler Yangın Merdiveni Kapısı ve anlatım ile belirlenir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike çabucak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak yapıda olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dosdoğru itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Kanat yapısında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat az çok işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın Kapısı Nasıl Asılmışr? Her binanın malik başüstüneğu saha ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve kaideında hiçbir cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page